Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
413
Álló helyzetből induló gépkocsi gyorsulása 2 m/s2. Mennyi idő alatt érhet el
72 km/h sebességet és mennyi utat tesz meg ezalatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kinematika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`t=(20)/2=10s`

`s=a/2*t^2=100m`
0