Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 2

Főoldal » Középiskola » Matematika
385
Koszonom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x=tg27,2°*12,4=color(red)(6,37 \ cm)`

`y=tg35,7*sqrt(12,4^2+6,37^2)approxcolor(red)(10 \ cm)`

`z=10/(sin35,7°)approxcolor(red)(17,14 \ cm)`
0