Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pótszögének merteke?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
789
43° 17' 35" mértékű szög pótszögének mértéke?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
43°17'35"+pótszög=90°
pótszög=90°-43°17'35"
89°59'60" /ez a 90°/
-43°17'35"
=46°42'25"
tehát a pótszög mértéke: 46°42'25"

0