Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
383
egy 400 l térfogatú tartályban 4 x 10 az 5diken Pa nyomású gáz. Mekkora a térfogatot foglal el a gáz normál légnyomás esetében
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`p_1*V_1=p_2*V_2`

`V_2=(p_1*V_1)/p_2` = `(4*10^5*400)/10^5` = 1600 l.
0