Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika, erők

Főoldal » Középiskola » Fizika
344
Sziasztok, valaki tudna segíteni a fizika házimmal (2. feladat a képen)? Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, 9. osztály, erők
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=120kg
F=950N

`a=F/m=(950)/(120)=7,91m/(s^2)`

a lift lefelé indul el
0