Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
Az első feladatot szeretném megkérdezni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat

`(17.100)/3=5.700 \ Ft`

Nadrág: `2*5.700=11.400 \ Ft`

Pulóver: `1*5.700=5.700 \ Ft`

Nadrág visszajáró: `20.000-11.400=color(red)(8.600 \ Ft)` tehát a `color(red)(C)` a helyes megoldás.



2. Feladat
0 nem lehet tehát az `color(red)(A)` a helyes megoldás.
0