Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Egy utánfutón 252 kg alma van, egy csomagtartóban 136 kg. Hány kg almát tegyek át az utánfutóról a csomagtartóba, hogy ugyanannyi legyen mind a két helyen?
A 68
B 84
C 29
D 116
E 58
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
252+136=388

388÷2=194

194-136=58

Azaz, az `E` a megoldás.
Módosítva: 3 éve
0