Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`log_4 (5x+7)-log_4 (x+5)=log_4 3`

`log_4 \ (5x+7)/(x+5)=log_4 3`

`(5x+7)/(x+5)=3`

`5x+7=3*(x+5)`

`5x+7=3x+15`

`2x=8`

`x=color(red)(4)`
0