Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
374
Az esztergagèp motorja 7,6 kW teljesítményű 20 A-es áram esetén. Mekkora az ellenállása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`P=U*I` = `(I*R)*I` `rightarrow` `R=P/I^2` = `(7600W)/(20A)^2` = 19 `Omega`
0