Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
331
Egy 5Ω ellenállású fogyasztó kivezetésein 1,5 kV feszültség mérhető. Mekkora a fogyasztó teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`P=U*I`

`I=U/R`


`I=(1500)/5=300` `A`


`P=1500*300=450000` `W` `=` `450` `kW`
Módosítva: 3 éve
0