Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
432
Gondoltam egy számot ki vontam belőle 10-et a különbséget megszoroztam 5-tel és végeredményül 50-et kapunk
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x-10)*5=50

5x-50=50

5x=100

x=20

a gondolt szám a 20
0