Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgös

Főoldal » Általános iskola » Fizika
497
Igor 0,7m/s átlagsebességgel szokott hazasétálni az iskolából. Menetideje 20perc szokott lenni. Félúton egy jó fagyizó található, Igor néha itt vesz fagyit.
Milyen messze lakik Igor az iskolától?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`v=0.7` `m/s`

`t=20` `min` `=` `1200` `s`


`v=s/t`

`s=v*t`

`s=1200*0.7=840` `m`
0