Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
720
A matek háziban kellene segitség.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
2. Feladat:

`AB` `bb:` `BC` = `3` `bb:` `5`
`T=ABxxBC`
`240 = 3x xx 5x`
`240 = 15x^2`
`16 = x^2`
`4 = x`

`AB = 20 cm`
`BC = 12 cm`

`K=2(a+b)`
`K=2(20+12)`
`K= 64 cm`
0

A 4.) feladathoz egy "válasz":
https://www.geogebra.org/m/F4Ae2QYh
0