Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 6

Főoldal » Középiskola » Fizika
348
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`SigmaF=0`

`F_g-F_(fel)=0`

`F_g=F_(fel)`

`m*g=rho_(Hg)*V_(be)*g`

`m=rho_(Hg)*V_(be)`

`rho_(Cu)*V=rho_(Hg)*V_(be)`

`V_(be)=(rho_(Cu)*V)/(rho_(Hg))=74,012cm^3`

V=`(4*r^3*pi)/3=113,09cm^3`

`(74,012)/(113,09)=0,65`

65%-a süllyed bele a vízbe.

Módosítva: 3 éve
0