Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 3

Főoldal » Középiskola » Fizika
337
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`SigmaF=0`

`F_g-F_(fel)=0`

`F_g=F_(fel)`

`m*g=rho_(víz)*V_(be)*g`

`m=rho_(víz)*V_(be)`

`rho_(fa)*V=rho_(víz)*V_(be)`

`V_(be)=(rho_(fa)*V)/(rho_(víz))=1,6dm^3`

Kint maradt része a fának: `2-1,6=0,4dm^3`
0