Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Kérhetnék segítséget ebben a 2 feladatban? (Előre is köszönöm)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
334. Feladat

Indiai-óceán: `335.369*0,219=color(red)(73.445,811 \ km^2)`

Atlanti-óceán és Jeges-tenger: `335.369*0,289=color(red)(96.921,641 \ km^2)`

Csendes-óceán: `335.369*0,492=color(red)(165.001,548 \ km^2)`



435. Feladat

`x=13/9:(1/3+4/27)=13/9:13/27=13/9:27/13=27/9=color(red)(3)`

`y=-7-(8-13)+(-2-1)+8=color(red)(3)`

`z:color(red)(95)`
1