Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
A segítséget nagyon megköszönném!
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
y: nővér

x: fivér

`{(2,*,(y-1),=,x),(x,-,1,=,y):}`

`2y-2-1=y`

`color(red)(y=3)` nővér van a családba.



`x-1=3`

`color(red)(x=4)` fivér van a családban.
1