Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kell a matek házihoz. Csatoltam képet.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
335
Segítség kell a matek házihoz. Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
14 éves gyerekek tömegének átlaga: `(50+50+45+62+40+45+65+47+45)/9=color(red)(49,8dot8 \ kg)`

Apukák tömegének átlaga: `(80+89+75+90+85+94+100+85+85)/9=color(red)(87 \ kg)`

Anyukák tömegének átlaga: `(50+67+51+70+58+79+60+55+65)/9=color(red)(61,6dot6 \ kg)`
0