Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi. (Algebrai kifejezések)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
553
Sziasztok, megtudnátok oldani ezeket a feladatokat? Köszi előre is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek, feladat, sos, házi, help, matekházi, Kifejezések, algebrai
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, `2^2-2(2^3)+5= -7`
b, `1/3xx(-3)^3-(-3)^2+2(-3)+5= -19`
c, `(1/2xx(-2))^2+(1/2)^2xx(-2)+4xx1/2xx(-2)= -7/2`
d, `(-1)^5-(-1)^4+(-1)^3-(-1)^2+(-1)=-5`
e, `2/3xx2^3-3/4xx(-2)^4-1/2xx(-4)^2=-44/3`
1