Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
328
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. Sor: `1,3*1,1=1,43` Tehát `color(red)(43 \ %)` -os emelés történt.

2. Sor: `1,5*1,2=1,8` Tehát `color(red)(80 \ %)` -os emelés történt.

3. Sor: `0,9*1,1=0,99` Tehát `color(red)(1 \ %)` -os csökkenés történt.

4. Sor: `1,4*0,5=0,7` Tehát `color(red)(30 \ %)` -os csökkenés történt.

5. Sor: `1,4*0,7=0,98` Tehát `color(red)(2 \ %)` -os csökkenés történt.
Módosítva: 3 éve
0