Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek, segítenetek a haziban?Koszonom.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
334
Agar gyorsulasa 7m/s2.
Mennyi ido alatt eri el a 90km/h begsebesseget?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizika gyorsulas
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`a=7` `m/s^2`

`v_0=0` `m/s`

`v=90` `(km)/h` `=` `25` `m/s`


`a=(v-v_0)/t`

`7=(25)/t`

`7t=25`

`t=25/7~~3.57` `s`
1