Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
703
Hany molt tartalmaz 22 gramm helium? :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
1 mol He=2 gramm
x mol He=22 gramm
11 mol He=22 gramm
0

jajj, elírtam
1 mol He= 4g
szóval csak a fele, 5,5 mol a 22 gramm
0