Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
Képeket csatoltam. Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
223 150 000 = 2,2315×108
45 710 = 4,571×104
-343 = -3,43×10-2
45,6 = 4,56×10
-1654 = -1,654×10-3

7.
a. 63×64×65 = 612
c. (35)2= 310

8.
a. 46-36 = 1,36
c. [(2/3)6]3=(2/3)18
0