Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS FIZIKA MA 19:00IG KERLEEEK

Főoldal » Középiskola » Fizika
391
Sos fizika hazii! ma 19:00 ig kerlek titeket!!
csatolom a kepet!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos ma 19:00 ig fizika kerleeeek!!!
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Remélem, jól értelmeztem.


`s=40,075` `km` `=` `40075` `m`

`v=340` `m/s`


`v=s/t`

`t=s/v`

`t=(40075)/(340)≈117.87` `s`
0