Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
Valaki segítsen mert nem tudom!
Páros páratlan gyökkitevő.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a)`

`sqrt(100)=10`

`root(3)(-1000)=-10`

`root(3)(1000000)=100`

`root(6)(1000000)=10`


`b)`

`root(3)(1)=1`

`root(3)(-125)=-5`

`root(10)(1024)=2`

`root(4)(625)=5`

`root(3)(0.001)=0.1`

`root(3)(27/8)=3/2`

`root(4)(1/16)=1/2`
1