Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
794
Mekkora annak a testnek tömege,amelyet 400N nagyságú erő 5m/S2 gyorsulással mozgat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`F=m*a`

`F=400` `N`

`a=5` `m/s^2`


`400=5m`

`m=(400)/5=80` `kg`
0