Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Bonsatok fel a következő természetes számokat a 10es szám rendszerben

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
812 fel bontása 10es szamrendszerben
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
812↓10=(8*10↑2)+(1*10↑1)+(2*10↑0)=(8*100)+(1*10)+(2*1)=800+10+2=812
0