Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
397
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`450` `km` `=` `4.5*10^8` `mm`

`0.05` `g` `=` `5*10^(-8)` `t`

`45` `m^3` `=` `4.5*10^7` `cm^3`
0

`1` `kg` `=` `1000` `g`

`(1000)/(2*10^(-2))=50000=500*10^2=5*10^4`
Módosítva: 3 éve
0