Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7 osztaly Tk 84 oldal 8/c segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
647
zoli es feri reszt vettek a fuss a nyarba szunido koszonto versenyen 10 oraig feri a tav 3/4 reszet Zoli a 2/3 at tette meg a koztuk levo tavolsag ekkor 2 km volt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Táv: `x`

`2/3x+2=3/4x` `//*12`

`8x+24=9x`

`x=24`

`24` `km`-es volt a verseny.
0