Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika(mechanika törvényei)

Főoldal » Középiskola » Fizika
431
Meg tudnád oldani?

m1=2 kg
m2=5 kg
a=?(merre)
T=?

Nem tudom,hogy mennyire kivehető a rajz
Remélem látszik
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika, #mechanika, #mechanikatörvényei
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1