Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
488
9) Számítsd ki az a²-b² értékét,ha a-b=5√2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Légyszíves sűrgősen segíljetek!
0

`a^2-b^2=(a-b)(a+b)`

`a-b=5sqrt(2)`

`a^2-b^2=5sqrt(2)(a+b)`

Ennél többre nem jövök rá, ennyi alapján.
1