Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
Segítség kérnék
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Algebra s.o.s.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Máté kora akkor `x`

Bence kora akkor: `x+4`

`x+x+4=50`

`2x+4=50`

`2x=46`

`x=23`

Máté `23`, Bence `27` éves lesz.
0