Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
351
15). Igazold,hogy: a) (√3-√5+√3+√5)²eN b) (√7+2√6+√7-2√6)²eN kérlek Segíljetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(sqrt(3)-sqrt(5)+sqrt(3)+sqrt(5))^2=(2sqrt(3))^2=4*3=12`

`(sqrt(7)+2sqrt(6)+sqrt(7)-2sqrt(6))^2=(2sqrt(7))^2=4*7=28`


A feladat többi részét nem értem.
1