Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 3o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
336
Mi a helyes megoldas?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. kép

A `100` kisebbik számszomszédja a `99`.

`99-7=92`

Ez a szám a `92`.

2. kép

A `42` nagyobbik számszomszédja a `43`.

`43+6=49`

Ez a szám a `49`.

3. kép

A `78` nagyobbik számszomszédja a `79`.

`79-5=74`

Ez a szám a `74`.
0