Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgös

Főoldal » Általános iskola » Matematika
330
Nem értem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Gyorsan már csak 1 percem van
Módosítva: 3 éve
0

gondolt szám: `x`

`x-0.175=(42.37-5.268)*1.4`

`x=1.4(42.37-5.268)+0.175=52.1178`
0