Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
4 5 6 feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`4.`

10-ből állhatott, mert `5+5=10`

12-ből állhatott, mert `5+7=12`

13-ból nem állhatott

14-ből állhatott, mert `7+7=14`

15-ből állhatott, mert `5+5+5=15`

Tehát `C)`

`5.`

`B)` a helyes válasz, csatolom a képet, hogy miért.

`6.`

`22=3*5+7`

Azaz 3 darabot vágott öt részbe, hetet meghagyott.

Tehát a helyes válasz a `B)`
1