Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
A segítséget nagyon megköszönném!
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
vasútkocsik száma: `x`

teher: `y`

`{(15.5x=y-4), (16.5x=y+8):}`

`y=15.5x+4`

`16.5x=15.5x+4+8`

`x=12` `db`

`y=15.5*12+4=190` `t`
Módosítva: 3 éve
1