Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek háziba kellene segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
Csatoltam a két képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`{:("ötödikes",color(green)(24"fő"),12%),("hatodikos",30"fő",15%),("hetedikes",66"fő",color(green)(33%)),("nyolcadikos",color(green)(80"fő"),color(green)(40%)),("összesen",color(green)(200"fő"),100%):}`

`"összesen" = 30 * 100 -: 15 = 200`
`"ötödikes" = 200 * 12 -: 100 = 24`
`"hetedikes" = 66 * 100 -: 200 = 33`
`"nyolcadikos" = 200 - 24 - 30 - 66 = 80`
`"nyolcadikos" = 80 * 100 -: 200 = 40`
`"ellenőrzés" = 12 + 15 + 33 + 40 = 100`
0