Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyszerűsítsd az alábbi algebrai kifejezéseket!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
400
Segítséget kérnék a megoldásban. Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a) `2^(-9)*5^6=5^6/2^9`

b) `6^(6-5)=6`

c) `2^(16+6-15)*5^(12-9)=2^7*5^3`

d) `3^(3+6+9-8)*7^(12-10)=3^10*7^2`
Módosítva: 3 éve
0

miért válaszolok olyannak aki nem köszöni meg?
0