Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérnék a megoldásban

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
Csatoltam képet.
Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3.feladat
a, 6*10⁵
b, 2*10²
c, 3*10³
d, 1,4*10⁴
e, 9*10⁴
f, 1,234567*10⁶
g, 1*10 mínusz 5
h, 4,3*10 mínusz 5
i, 9, 3 *10 mínusz 3
4.feladat
a, 14/3
b, 8
c, 105 egész 7/15
j, 40/9
k,40/9
5. feladat
a, 3a+6
b, 8-24x
c, -1,5+3x
d, 6x+8
e, 6y+8
f, 6a³-2a+4=4a²+4
g, a+10+15a=16a+10
h, 3a+3b-2a-2b=a+b
Az utolsó feladatok lehet hogy hibásak, de remélem azért tudtam segíteni
0