Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki érti ezt a feladatot?!

Főoldal » Középiskola » Matematika
477
Csatoltam a képet. SOS!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A teljes henger felszínének venni kell a 15 dkg-ra vonatkozó részét:

`T=A_(cikk)=15/(120)*(2*T_(alapkör)+m*K_(alapkör))=15/(120)*(2*9^2*pi+6*2*9*pi)=1/8*pi*(2*9^2+6*2*9)=`

`=33,75pi cm^2= 106,029cm^2`
Módosítva: 3 éve
1