Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika Hf

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
Köszönöm előre !^^
Feladat: 2 és 6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`2.)`

lányok: `2x`
fiúk: `x`

`3x=30`
`x=10`

lányok: `20`
fiúk: `10`


`6.)`

1 kg: `(480)/4=120`

2 kg: `120*2=240`

2.5 kg: `120*2.5=300`

3 kg: `120*3=360`

4.5 kg: `120*4.5=540`

5 kg: `120*5=600`


60 Ft: `(60)/(120)=1/2=0.5`

90 Ft: `(90)/(120)=3/4=0.75`

180 Ft: `(180)/(120)=3/2=1.5`

420 Ft: `(420)/(120)=7/2=3.5`
1