Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika hf

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Köszönöm előre !
A 5,7 és 8dik feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5. Feladat

`140.000*1,12=color(red)(156.800 \ Ft)`



7. Feladat

`750*0,88=color(red)(660 \ g)`



8. Feladat
`(1,2^2-1)*100=color(red)(44 \ %)` -os emelésnek felel meg.
1