Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsèget szeretnék kèrni.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
387
Aki tud kèrem segitsen ès rèszletesen kell levezetni a szàmitàsokat. Köszönöm aki tud segíteni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`30/120*100=color(red)(25 \ %)`


b.)
120 ember közül 24 a lehetésges optimális megszólítás ezáltal ennek a valószínűsége:

`24/120*100=color(red)(20 \ %)`


c.)
Tolmácsok száma: `120*0,45=54 \ fő`

`120-30-25-54=color(red)(12 \ fő)`


d.)
A `color(red)(B)` a helyes válasz.
0