Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fordítás, német

573
Ennek a két szövegnek kellene a pontos fordítása, a szövegek a képeken. Előre is köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

9
Melyik két szövegnek?
0

1. A kapszulahotelek Japánban
Japánban nem sok hely van, ezért a kapszulahotelek tipikusan japánok: A kapszulahotelekben a szobák nagyon kicsik, csak 2 négyzetméter nagyságúak. Itt nincsenek ágyak, csak egy matrac, és a szobának nincsen saját mellékhelysége (vécéje) és zuhanyzója. De a szobában van egy televízió, egy ébresztőóra és egy rádió.
2

2. Olcsó hotelek
Mi a koncepció (elképzelés)? Minden egyszerű és aligha van kiszolgálás! Itt kevés hely van: a szobák maximálisan 7,5 négyzetméter nagyságúak. Itt nincsen étterem, se hotelbár, se reggelibüfé. A turisták a szobában nem találnak fürdőkádat és zuhanyzót se. És sok szobának nincsen televíziója sem! De ez nem probléma. A hotelek jól funkcionálnak! És olcsóak!
1

B, A könyvhotelnek Kleinkirchheimban (Ausztria) van egy könyvtára körülbelül 3 ezer könyvvel. A könyvtárban minden témában találni könyvet. Egy szép nyaralás esőben is!
0

C, A jéghotel 60 szobával Jukkassjärviben fekszik, északra Svédországtól. A hotel minden évben ősszel épül meg 3 ezer tonna jégből és 70 ezer kubikméter hóból. A szobákban mínusz 5 fok van. Ez túl hideg önnek? Akkor igyon egy teát a Jég Bárban.
0

D, Szeretnél egy fán aludni? Nem probléma, sok fa hotel van Németországban. A házak 8-10 méter magason fekszenek és egy nagyon szép kilátás van az ágyból. A házakban kevés a hely. Nagyon egyszerűek, de nagyon romantikusak.
0

Az A-t nem tudom elolvasni
0

"Das Zelthotel liegt in Kenia, in einem Nationalpark. Das Hotel ist luxuriös, es gibt hier auch einen Pool mit einer Mineralquelle und in den Zelten hat man auch warmes Wasser. Und die Gäste haben einen tollen Blick auf den Kilimandscharo!" (inkább leírtam mert gyenge a kamerám)
0

A, A sátorhotel Kenyában fekszik egy nemzeti parkban. A hotel luxusos, van itt egy medence gyógyvízforrással, és a sátorokban van meleg víz. És a vendégeknek klassz (=szuper, jó, nagyszerű) kilátásuk van a Kilimandzsáróra.
1