Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
A segítséget nagyon megköszönném!
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Első szám: `3x`

Második szám: `2x`


`(2x)/4=(3x)/9+4`

`18x=12x+144`

`6x=144`

`x=24`


Első szám: `3*24=color(red)(72)`

Második szám: `2*24=color(red)(48)`
1