Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseget kerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
392
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Péter által gyűjtött bélyegek száma: x db
Apától kapott bélyegek száma: 85 db
Az albumban elférő összes bélyeg: 16*32=512

x+85=512
x=427

Péternek eredetileg 427 db bélyege volt

0