Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseget kerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
cukorkák szám eredetileg: `x`

`1/3(x-3)+6=15`

`1/3x-1+6=15`

`1/3x+5=15`

`1/3x=10`

`x=30`

Ell.:

`30-3=27`

`1/3*27+6=15`

`15=15`
1