Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segít légyszíves?

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
A habarcs hányad része homok, víz, ill. mész, ha 14,5m³ habarcshoz 3,5m³ mész és 2m³ víz kell?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
mész: `(3.5)/(14.5)=7/29≈0.24`

víz: `2/(14.5)=4/29≈0.14`

homok: `(14.5-3.5-2)/(14.5)=18/29≈0.62`

Ell.: `0.24+0.14+0.62=1`
Módosítva: 3 éve
0