Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
A segítséget nagyon megköszönném!
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x*(31-x)=240`

`x^2-31x+240=0`

`x_(1,2) = (-b+-sqrt(b^2-4ac))/(2a)=(31+-sqrt((-31)^2-4*1*240))/(2)=color(red)({(x_1=15) , (x_2 =16):})`
1